Wilt u meedenken over het nieuwe cultuurbeleid van De Fryske Marren?

Gemeente De Fryske Marren

Details

Maandag 28 september 2020 van 19:00 tot 21:15 uur
Afgelopen
Jeen Hornstraweg 8, Wijckel

Van amateurkunst tot UNESCO-werelderfgoed. In De Fryske Marren is op cultureel gebied van alles te beleven. Momenteel werken we aan het nieuwe cultuurplan van de gemeente. Daarbij kunnen we de hulp van inwoners goed gebruiken.

In onze gemeente gebeurt ontzettend veel op cultureel gebied. Op veel plekken vindt u uniek cultureel erfgoed en mooie bezienswaardigheden. Dit geeft kleur en vorm aan het uiterlijk van onze gemeente. Cultuur gaat ook over dingen die mensen samen doen of maken. Dat kan van alles zijn: een toneelvoorstelling, muziekles, een zangavond of een cursus fotografie. In De Fryske Marren vindt u kunst en cultuur in allerlei vormen.

Een gevarieerd cultuuraanbod zorgt voor levendigheid, sociale verbinding en positieve gezondheid. Kunst inspireert, geeft energie en leidt tot nieuwe ideeën. Het kan ook ingezet worden als hulpmiddel tegen bijvoorbeeld eenzaamheid of voor kwetsbare groepen.

Als gemeente streven wij naar een toegankelijke cultuursector. Het huidige cultuurplan stamt uit 2014, er is ondertussen veel gebeurd in onze gemeente. Daarom willen wij het beleid vernieuwen.

Cultuur is van en voor iedereen. Wij nodigen alle geïnteresseerden uit om zich aan te melden voor een inloopavond. Tijdens die inloopavond willen wij samen met u kijken naar het cultuuraanbod in de gemeente. Waar kunnen wij in ondersteunen? Wat zijn de ambities en waar liggen de prioriteiten?

We kunnen de hulp van inwoners goed gebruiken. Voel u welkom!

Meld u aan voor de inloopavond van de gemeente.

Maandag 28 september
Locatie: Dorpshuis Irene, Jeen Hornstraweg 8 Wijckel
Tijdslot 1: 19:00 - 20:00 uur
Tijdslot 2: 20:15 - 21:15 uur

Dinsdag 6 oktober
Locatie: Party- en zalencentrum ’t Haske Joure, Vegelinsweg 20 Joure
Tijdslot 1: 19:00 - 20:00 uur
Tijdslot 2: 20:15 - 21:15 uur

Bent u erbij? Geef u dan op voor één avond en één tijdslot via .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Julia Tomasoa via tel. 14 05 14.

Over de organisator

Gemeente De Fryske Marren
Dit is de pagina van gemeente De Fryske Marren.... Lees meer