DFMcentraal.nl

Inloggen of inschrijven

Ruud Kooke

Buitenmens (zeekanoën/trektochten in mijn Nordkapp, wandelen, skieën) , ICT'er, Schotland, single malt, webmaster wikel.nl, betrokken burger, buurtverbinder DFM

Over Ruud

Buurt pluspunten
Wijckel, op z'n Fries geschreven als Wikel. Idyllisch plaatsje tussen Balk en 't kleinste 11-steden stadje Sloten. Bij uitstek geschikt voor liefhebbers van water en natuur door de unieke ligging aan het Slotermeer. Wijckel is een prachtig dorp, met prachtige mensen. Kom langs en ervaar het zelf. www.wikel.nl
Werk
Application consultant/System integrator bij ICT-bedrijf, ruim 30 jaar actief in dit vak. Werk al ruim 10 jaar voor grootste noordelijke uitgever van dag-, week- en nieuwsbladen. Tevens doe ik vrijwilligerswerk in De Fryske Marren.
Vrije tijd
Ben gek op sporten, oa. zeekanoën (trektochten op zee), tennissen, fietsen en skiën, maar ook wandelen en klussen en een liefhebber van speciaalbieren en whisky. Internetredactie/Webmaster van www.wikel.nl en buurtverbinder.

Pagina's

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.