DFMcentraal.nl

Inloggen of inschrijven

Locaties

Bekijk hier de ontmoetingsplekken.

Gekozen filters
    Wil je andere mensen ontmoeten? Een praatje maken of deelnemen aan een activiteit? Kom dan naar het Sociaal Café St.Nicolaasga. Iedereen is welkom, zowel mensen met als zonder een psychische kwetsbaarheid. Hiermee willen we bijdragen aan een fijner leven voor jou, door persoonlijke ontwikkeling, zingeving, bewegen of bijvoorbeeld een gezonde leefstijl en cultuur. Nieuwsgierig? Iedere woensdagochtend drinken we samen een kop koffie en zijn we geopend van 9.30 tot 11.30 uur. Je vindt ons in Unitas aan de Omloop 1 in St.Nicolaasga.
    Een dorpshuis voor én door Wikelers. Van heel veel gemakken voorzien. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd, oa. in samenwerking met het activiteitenteam (A-team) van Wijckel. Oa. inloopavonden, snackuurtje, biljarten, lezingen. Bezoek de agenda van wikel.nl voor de actuele activiteiten (https://www.wikel.nl/index.php/agenda/wijckel)
    Woon je in de gemeente de Fryske Marren? Dan is Sociaal Werk De Kear er voor jouw welzijn. Vanaf 1 september kun je bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld gezondheid, geld, leefbaarheid, (vrijwilligers) werk & participeren en mantelzorg. We werken met inwoners om het samenleven in de buurten en dorpen te versterken. MET ELKAAR EN VOOR ELKAAR.
    Browser niet ondersteund
    Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.